Till salu eller såld....

Husvagnen är såld, och skotern är inbytt. MEN Vi har beställt en annan leksak..... En 4hjuling. *hihi*

.

 Tyvärr får vi vänta till Mars innan vi får hem den,,,,,,,,,






På hästfronten:
Hell har blivit skodd igen, sömmarna hade gått av!! så det var dags. MEN den stora skillnaden denna gång var att jag bara behövde åka till RIngnäs för att få han lite lätt drogad och om skodd. Vi slapp resan till Gävle. skoningen gick "bra". Kvicknade till på framfötterna men skötte sig helt OK! 
SuperTACK till Carina som var med som hjälp, HUR skulle jag klara mig utan dig......

Ridningen går på halvfart, mycket beroende på detta väder, snö, kallt, tö, mörkt.osv..... Ge mig vår!!  fast då ska han ju gå på vila igen sååååå....  det är bara att bita ihop, klä sig och ge sig ut.







På axelfronten:
3 månaders väntetid till ortopeden!!!!!! MEN hallå, det är inte sant, jag orkar inte, famijen orkar inte det, ska ringa min husläkare idag igen så får vi se, risken är att han bara skriver ut nya "droger" . VILL inte ha det, magen pallar inte mera...
så egentligen "intet nytt" på den fronten,

Tror inte jag glömt nån front nu...
Så tjing till nästa gång,

Spikmatta.

Vi har köpt spikmatta, Jätteskön. NÄ!! Gör svinont, nästan outhärdligt de första 3-4 minuterna, sen börjag man känna hjärtat bulta i ryggraden !! och en värme börjar sprida sig över ryggen. Smärtan minskar å mer värme sprider sig över ryggen, man blir riktigt varm, börjar slappna av och andas lite djupare. Tidigare har det nästan vart profylax andning..... Nu känner man sig avslappnad och V A R M.

När man sen kliver upp har man över 6000 piggar avtryckta i huden, Ryggen ser ut som ett rött knögligt "apelsinskal".. men värmen håller i sig länge och man känner sig lagomt trött och "uppstucken"... hihi..

för övrigt så har jag fått en spruta lokalbedövning/cortison sprutad in i axeln idag. Själva sprutan gjorde inte så ont, men sen.. Det här var det vid 10.30 idag och nu är kl 19. å det känns inte nååå bättre.. Fast cortisonet skulle inte börja verka förrän efter 10 -12 timmar. Så jag väntar.....
Vad som händer sen vet jag inte, ev ortoped.... Sjukgymnast och dokorn kliar sig lite i huvet eftersom jag inte faller inom ramen....
Så nu "spikar" jag , knaprar "drugs" och inväntar bättre tider.

Pussen....

Nu är det gjort.

idag har jag polisanmält KAMERAEXPERTEN. Nån vara har ju inte setts till så jag med många andra är blåsta. Men för att överhuvudtaget ha en möjlighet att få tillbaka pengarna så måste jag ju polisanmäla. Inte för att jag tror att jag någonsin mer kommer att få se dom.
Men polisen som jag pratade med sa att dom hade åtminstånde "ringat in" dom skyldiga.. Vad nu det betyder.

Sen har jag investerat... Chrille bara skakade på huve och har inte så mycket hopp om att den kommer att bli utsliten.  Jag har köpt en CROSSTRAINER!! En begagnad, fast den är knappt använd..

Så nu ska man komma i form till BEACH -09. Hade jag tänkt iaf. visst är det bra att gå ute, och det gör jag med hunden, men det är rätt skönt att kunna plugga i mp3 spelaren och köra sig slut hemma åxå. Å eftersom Chrille inte riktigt tror att jag kommer att använda den så...... är det LCHF och crosstraining till 100% (iaf 95% )
Han var ju liksom tvungen att köpa en våg, å dum som jag är så ställde jag mig på den, å det triggade ju mig ännu mer, så egentligen är allt hans fel..

090101

Så nu har man överlevt både julen och nyåret.
Julen firades i Mo på sedvanligt vis, med brasa i skogen, sen mat och julklappsutdelning. Fast vi kör julafton på juldagen, pojkarna är hos pappan på julaftonen. Men vi har vår egen tradition och den fungerar alldeles utmärkt.
 

Nyåret firades hemma i soffan kollandes på Bond maraton . Vi låg alla för ankar med ont i halsen och hosta. Så 3 av oss orkade till tolvslaget, men det var knappt...
Kl 00.00 började fyrverkerierna och smällarna och jag blir bara såååå förbannad på alla som skjuter och smäller mellan gårdarna. Jag hade tre katter som gjorde sitt bästa att försöka komma undan, dvs gömma sig under soffan och en hund som sprang med svansen mellan benen och visste inte vilken hon skulle vara hos. Vallade ihop oss (även den sovandes) och vart riktigt uppstressad. Men när vi lagt oss och hon fick hoppa upp i fotändan så vart det bättre.
FÖRBJUD det där skiten NU.
Ska bli intressant att se hur det ser ut i Hellges boxen, man brukar märka om det varit oroligt där.. Nu dröjer det väl iaf till sista april innan nästa urladdning kommer. suck...

Kram kram....

RSS 2.0