stor fiskaren

Årets första fisketur skedde igår. Vi åkte till Svansjön och hoppades på god fiskelycka. Kaffe termosen var fylld och saften blandad, lite bulla och några kakor. Mmmm.

Vi intog varsin brygga med hopp om storfångst.... MEN efter bara en kort stund övergick modet till bistert konstaterande att dom planterar inte in nå fisk här. INTE ett napp. inte ett plask, ingenting. Å eftersom vi har lite "inside info" att dom inte har gjort det så var det sista gången vi åkte dit. VARFÖR rustar man upp så fint och gör handikapp vänligt men man kan inte få nå fisk där. *suck*

Fast storskaren fick ju såklart napp.....
 

Men till alla fiskvänners stora lättnad, han kastade iden igen..... hihi...

3 års test ångest.

Haft ångest inför 3 årstestet. Var så nära att backa ur. VARFÖR skulle jag visa min koögda lönnfeta icke svängande häst.... Fanns liksom ingen anledning att göra bort sig, dessutom betala föra att göra bort sig inför massor av hästmänniskor. För dom är ju så ödmjuka och förståående, jag skulle bli ihåg kommen i årtionden som HON med den feta skäcken som inte ens var renrasig som egentligen inte hade nå där att göra..... typ!!  Ångest - jag NÄÄÄ!!

Förmedlade mina tankar lite försiktigt till Bella som bokstavligen kapade mig vid fotknölarna och sa att jag var bland det töntigaste som fanns!! Klart jag skulle vara med..... Han är ju jättefin.!! JAG rider om du visar. MEN - försökte jag... Men insåg att det var lönlöst att säga emot... (närå, men ridningen var min akilleshäl, kännde mig kräkfärdig bara jag tänkte på det) så kunde Bella tänka sig rida min koöga så, Fine , då kör vi.....

Så nu har Bella ridit koöga i tvådagar och han är JÄTTEFIN. Kan till och med svänga... =0)

         

Vi ( läs världens bästa Carina) tvättade av han efter ridpass nr 2. Å det gick över förväntan. Men vi behöver nog upprepa den proceduren varannan dag om han ska bli ren till 3 års. fysatan vad skitig han var.. ÄR!!

 Carina och nytvättad häst..

Så nu är det löshopp på söndag, sen är det bara att invänta 23-24 maj. yeah!!

Bonus bilder på en trött Hell som Bella knäppt. Jag får ju aldrig se min häst ligga "live".
 


ullared

Ullared!! Gekås!! Löööve.... We will be back!!


RSS 2.0