Lördagstripp.

Tidigt på lördagmorgon så startade vi bilen och drog mot Torpshammar för att gå på öppethus på AWARE programmet.  Mackes förstahandsval inför gymnasievalet.

Skolan var belägen i en industrilokal med små hus byggda som fungerade som lektionsalar. Super mysigt. Lärarna verkade bra och alla elever instämde i att det var det bästa dom gjort var att gå där...

Vi fick se lite praktiska övningar som brandsläckning, vattenräddning, klättring och lite sjukvård. Boendet är antingen korridorsrum eller små lägenheter i arbetsbarracker. Kan tänka mig att sammanhållningen är stor och att dom har skitkul. Macke var då HELT övertygad att dit vill han.. Bara betygen räcker till..

Hemresan var dock mindre kul.. Det snöade en del och halkan var ett faktum. Tyvärr så resulterade den i liiiiite räckeskänning i en kurva, men det gick bra, skärmarna fick en del rispor men inget allvarligt.. Jag tyckte jag tog det lugnt men efter den grejen gick det knappt styrfart.. Det var snorthalt. Med facit ihand hade det vart bättre att ta E4 till sundsvall, men vi skulle ju gena.... Never igen!!!

Men det var ändå värt att åka upp å kolla in. nu ska han bara lista ut andra och tredjehand valet. Få se var dom resorna går..

POK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0