snabb genomgång av helgen

Fredag:
Tandis till stallet, genomgång av Hellges och Grodans tänder. Vi började med Grodan, han har missbildad käke, troligen medfött, det fattas framtänder i undeskäke och han har antagligen fått ett slag på överkäken så en tand är halv och den andra är halvdöd. Dessutom så har han ett överbett på 1 cm. Men bak i munnen såg det bättre ut. så det var jätteskönt. Han hade en hake på ena sidan, men nu är den borta och förhoppningsvis så ska han lägga på sig lite mer nurå.   Inte särskilt snygga tänder...  Bilden är inte till hans fördel..

Sen var det Hellges tur. Hade egentligen inga problem med hans mun, men ville veta om han hade vargtänder och bara kolla, han håller ju på att tappa mjölktänderna nu. Men han var fin i munnen. han hade vargar som vi tog ut på engång när vi ändå hade tandis där, dom var små, men det var dom som kunde ställa till besvär sa hon, så vi drogade hästen och röck. Å vad vi fick droga, han tålde ju hur mycket som helst. Men tilslut så vart han trött och tänderna kom ut.
TRÖTT KILLE                                       

Å medans vi höll på med Hellges mun så lyckades Grodan skära sig i läppen i boxen. så han fick sy två stygn åxå, det såg ut som det hade varit Stlms blodbad i stallet.. Herre jösses..

LÖRDAG.
Loppis i Bollnäs med Bella. Packade bussen full och drog till Bollnäs, sålde ingenting, bussen gav upp och höll på att frysa ihjäl. SKIT DAG!!
åkte in med Blixt till ridhuset på kvällen för att Bella skulle träna galopp. Där var det spök/pizzakväll och 1000 ungar, Blixt var mer högt än lågt så galoppträningen uteblev,men hon skrittade i ridhuset iaf.En bra början.
Sen vart det en öl, godis och snark i soffan.

SÖNDAG:
Försökte laga bussen - lyckades inte. Utan bil hela veckan, JIPPIE!!
Gjorde stallet, tvättade hund (hur mysigt är det med hund i detta väder. dom blir ju inte nå skitiga alls) och lagade matlådor. Som tur hade mams gjort några så jag slapp en del. TACK!!
Pussade Chrille hejdå vid 19, sen bara softade jag i min ensamhet.

Nu är det måndag, ny vecka nya tag...... utan bil....... *snyft*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0