Botox. (Spruträdda ska kanske inte titta.. )

Idag har vi vart till akademiska i Uppsala för första Botox behandlingen, Marcus har alltid haft extrem hand och fotsvett vilket gör att han får svåra självspickor och det gör ont. I våras sökte vi hjälp på distriktet och vi fick remiss till hud i Gävle som skickade oss vidare till Svettkliniken i Uppsala. Så idag var det dags. Men allt var väldigt odramatiskt och gick snabbt. Skrattade gott åt Macke när han med helt bedövande händer skulle läsa tidning och öppna en festis.. Men gör massor med händerna som man inte tänker på. Mycket man bara tar för givet,

 Dr ger bedövning. Gjorde ganska ont!!
 

när bedövningen verkat ritades en massa prickar upp med hjälp av en mall. I varje prick sprutade han sen in en droppe botox som ska nervimpulsen till svettkörteln, å då naturligtvis, blir det inget svett... Låter bra. Funkar i de flesta fall och har få biverkningar. Men man måste "fylla på" efter ca 1 år.

 Mallen      Botoxbehandlingen  


Färdig. Ser ut som han fått pesten eller nå. Nu ska vi bara invänta att det ska börja fungera, kunde ta ett par dagar.
tjingeling

Kommentarer
Postat av: Anneli

Såg lite så där halvläskigt ut med dom röda prickarna... såg ut att göra ont.



Hoppas det funkar nu då =)

2008-12-03 @ 21:44:58
URL: http://nathalinickie.blogg.se/
Postat av: Maggie

Jag vill också göra botox, svettas så himla mycket att jag knappt kan göra något! Läst lite här http://www.botoxguiden.se/behandling-svettning-armsvett/ men det kostar ca 3000kr/tillfälle. Rätt dyr behandling :( hur mycket fick ni betala?

2014-07-16 @ 11:13:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0